Alle pups hebben nieuw thuis gevonden

Al onze puppy's hebben inmiddels hun nieuwe mandje gevonden. Ik denk dat ze allemaal prima terecht zijn gekomen, wij zijn heel blij!

Onze Logan kan nog een aantal weken lekker spelen met haar broertje Cuba. Zijn nieuwe baasjes hebben nog geen vakantie en vinden het niet fijn voor hem als hij al veel alleen zou moeten zijn. Daarom hebben ze ons gevraagd of hij nog een paar weekjes bij ons mag blijven. Vinden wij dat erg? NEE!!!!

Zo begint hier weer een beetje het normale leven terug te komen: de gangbare routines worden weer opgepakt. De volwassen honden, die toch echt wel wat minder aandacht hebben gekregen gedurende de tijd dat de pups er waren, krijgen nu weer de volle aandacht! Er wordt weer flink gewandeld, geknuffeld, geborsteld, gespeeld..... Niet dat we dat de afgelopen weken helemaal niet hebben gedaan, hoor, maar toch wel een beetje minder. Wat denk ik ook wel begrijpelijk is, toch?

 

De komende periode zullen onze honden weer wat regelmatiger geshowd worden op de verschillenden hondententoonstellingen in Nederland en België. Meestal zijn wij dan ook daar met de stands van onze zaken Velapet en Dry-Bed.

Als u toevallig op een van die shows bent, kom dan gerust eens langs! Wij maken graag kennis met de mensen die geregeld onze website bezoeken!