Lipgloss from the Furry Tales is weer thuis

Onze Lipgloss from the Furry Tales is weer terug thuis.

 

Toen ze acht weken was, is ze naar haar nieuwe thuis gegaan, een collega-fokker. Ze noemden haar Glossy. Daar had ze het prima naar haar zin en men zorgde goed voor haar. Ze mocht overal mee naartoe en had vele (honden-)vriendjes van verschillende rassen om mee te spelen.

 

Ze werd een aantal keren geshowd, zoals op de Bearded Collie Club Belgium, waar ze met haar vijf maanden Beste Baby in Show werd.

Echter na een paar maandjes bleek dat het erg druk werd voor de mensen waar ze woonde, aangezien zij zelf een paar pupjes wilden behouden uit eigen nestjes die ze gefokt hadden. Ze wilden graag een andere plek voor haar zoeken. Dat zag ik niet zo zitten.

We hebben toen samen overlegd en naar een andere oplossing gezocht. Ik wilde haar graag in de buurt houden om haar te zien opgroeien, aangezien ik haar supermooi vind!!! En dat zou natuurlijk het beste lukken..... als ik haar gewoon weer mee naar huis zou nemen.

En zo geschiedde...

 

Nu is ze inmiddels bijna negen maanden en alweer bijna twee maanden terug "thuis". Ze heet nu Jinx en het is alsof ze er altijd al is geweest....

Ze is dikke maatjes met zus Logan en ook met Joplin trekt ze graag een sprintje. Er vinden met de regelmaat van de klok flinke worstelpartijtjes plaats, waarvan ook Jackson graag deel uit maakt!

Soms is het wel wat druk met zoveel van die jonge gasten in huis.... maar het is ook genieten!!! Elke dag opnieuw geniet ik van hun spel, het is geweldig om ze zo samen te zien opgroeien, te zien hoe ze hun rangorde proberen te bepalen, hoe ze respect hebben voor de oudere garde en door deze ook regelmatig eens op hun plek gewezen worden als ze het te bont maken.

 

Ik heb er geen minuut spijt van gehad dat ik ze mee terug naar huis genomen heb...

 

 

Jinx Jinx januari 2013 uitrusten