Wij verwachten puppies!!!

Hoera! Onze Jackson en onze Splash worden de ouders van ons nieuwe nestje!!! De puppies zullen rond 20 juli geboren worden!! Wij zijn superblij en erg benieuwd naar de ukjes van deze twee kanjers.....

 

Jackson is  Belgisch Jeugdkampioen en ook Splash doet het prima op de shows. Beiden hebben een super-karakter: heel lief, vriendelijk, maar ook lekker ondeugend, niet angstig en heel sociaal naar mens en dier. Ze kunnen heel goed overal mee naar toe en hebben nergens schrik voor. Ze vinden het heerlijk om lange wandelingen te maken, maar zijn ook heel graag thuis bij hun gezin, in hun vertrouwde omgeving. Ze zijn allebei altijd graag bij je in de buurt, maar kunnen zich ook prima zelf vermaken en met de andere honden. Jackson speelt ook graag met onze jongste kat (alhoewel die dat nog wel een beetje vreemd vindt, zo'n grote speelkameraad...).

Nog niet zo lang geleden hebben Jackson en Splash allebei deelgenomen aan een test schapendrijven en beide bleken het typische beardie-instinct van het schapendrijven nog in zich te hebben!

 

Kortom, wij zijn van mening dat dit een super-combinatie is en wij zijn dan ook heel nieuwsgierig naar hun nakomelingen!

Uiteraard zullen de pups geboren worden in onze woonkamer en hier ook blijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes verhuizen!

 

Heeft u interesse in een pupje van deze mooie combinatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op!!!!

 

57745795790106061371043855182