Update...Nugget, vakantie...

Sjongejonge, veeeeeel te lang geleden dat ik hier geschreven heb, schaam me diep....

Intussen is er alweer vanalles gebeurd en zijn we op vakantie geweest.... MET twee van onze honden!!!

 

Maar eerst en vooral: ons roedel is uitgebreid met een meisje, zoals je al hebt kunnen zien!

Haar naam is Nugget en ze komt uit Engeland, van de zeer bekende kennel Ramsgrove. Haar stamboomnaam is Ramsgrove Treasure. Ze was niet gepland, maar haar fokster Wendy Hines was nog steeds op zoek naar een goed en "forever" thuis. En ze was van mening dat Nugget dat bij ons zou hebben. Wendy is heel kritisch in het zoeken naar geschikte nieuwe baasjes voor haar pupjes en ik voelde mij dan ook zeer vereerd toen ze liet merken dat ze heel graag zou willen dat Nugget bij ons zou komen wonen...

Dus... zo geschiedde en zo hebben wij nu onze tweede Ramsgrove in huis.

Inmiddels heeft Nugget zich goed aangepast en huppelt ze vrolijk rond tussen de andere leden van ons roedel.

 

Wij hadden besloten om dit jaar nog maar eens op vakantie te gaan. Dit komt er vaak niet van, omdat we een eigen zaak hebben en je dan niet zo eenvoudig vakantie neemt.

Daarnaast is er dan nog de zorg voor onze honden. Die brengen wij niet naar een pension. Ik zou geen minuut rust hebben als ik wist dat mijn geliefde huisgenoten ergens in een kennel zouden moeten verblijven, zodat wij een weekje op vakantie zouden kunnen gaan! No way!!!

Dus dan moet er iemand in huis komen voor de periode dat wij weg zijn, en het is niet eenvoudig om iemand te vinden die dat wil EN kan!

Maar gelukkig voor ons hebben wij een super-oppas voor onze viervoeters!!!

 

En dus zijn wij dit jaar een weekje op vakantie geweest, samen met onze goede vrienden Vicky en Joel en hun zonen Thymen en Quinten!! We zijn naar Kroatie geweest. ZAAAAALIG!!!!

Wij hadden Sting en Nugget mee en en Vicky haar Lonne en Lilou. Doordat we honden bij ons hadden heb ik voor het eerst eens GEEN heimwee gehad! Knap van mij, toch?

 

We hebben allemaal genoten en onze honden hebben zich voorbeeldig gedragen. Ik ben supertrots op onze twee jongste spruiten. Sting met zijn anderhalf jaar en kleine Nugget net een half jaar!!! Wereldreizigster....

 

Vakantie-foto's vind je onder "Dagelijks". Veel kijkplezier!!

 

IMG 3126 Large Small