Jackson is Belgisch Jeugdkampioen!!

Yes, eindelijk!!! Jackson heeft dit weekend tijdens de Hondententoonstelling in Wieze zijn laatste puntje behaald voor zijn Belgisch Jeugd Kampioenschap!!!!

Het was me het dagje wel.......

We hebben hier in huis een paar dagen een paar honden gehad met diaree... Jackson gelukkig niet... dacht ik.... Totdat ik met hem in Wieze aan kwam voor de show. Net voordat we naar binnen gingen, gebeurde het: Jackson moest! En hoe! Zijn hele achterkant zat vol..... staart, broek, hakken. Ik kon wel huilen! Wat een stank, wat een viezigheid, wat een ellende... Ik zag het eventjes helemaal niet meer zitten en stond op het punt om rechtsomkeer te maken.

Gelukkig zijn er dan hele lieve mensen die bereid zijn om je belangeloos te helpen. Zo waren daar Rosita, die mijn Jackson voorzag van een anti-diaree-pilletje om te beginnen. En dan was er Chris, die mij super heeft geholpen om alle viezigheid uit Jackson zijn vacht te halen. Dat was een hels karwei en alleen was mij dat echt niet gelukt! Hartstikke bedankt Chris, you made my day!!!!

Uiteindelijk zag hij er weer piccobello uit, om door een ringetje te halen.... Nu zorgen dat het zo bleef totdat we aan de beurt waren. Het duurde nog een uur, maar het is gelukt, Jackson bleef schoon!

In de ring liep hij weer voortreffelijk, de keurmeester gaf hem een U en later vond hij hem ook de beste jeugdhond boven de teef. Dank je wel Johan Wulteputte!! You also made my day, in fact you made my whole week!!!!

 

Jacks Wieze-13 Custom Jacks Wieze 13 Custom Jacks Wieze Custom

 

Als beste Jeugdhond van de Bearded Collies mocht Jackson ook later op de dag nog in de erering meedingen naar beste Jeugdhond van de show. Dat zijn altijd heeeeeeeeel veel honden van heeeeeeeel veel verschillende rassen. Jackson werd geselecteerd bij de laatste tien.

Moe maar heel tevreden zijn we naar huis gegaan en natuurlijk....... daarna was Jacksons gespetter over.....